טארט קוקוס עם קרם קוקוס-שוקולד (כשר לפסח)
מצרכים
מרכיבים ל-6 מנות:
לקלתיות הקוקוס:
2 כוסות שבבי קוקוס
2 חלבוני ביצה
למילוי:
250 גרם שוקולד מריר
120 מ"ל (1/2 כוס) קרם קוקוס של מזרח ומערב
קורט מלח
אופן הכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים היטב תבנית שקעים למאפינס.
2. מערבבים בקערה את שבבי הקוקוס והחלבונים לתערובת אחידה ודביקה.
3. בעזרת ידיים משומנות מחלקים את התערובת בין השקעים ומהדקים היטב לתחתית ולדפנות.
4. אופים 12-15 דקות עד להזהבה יפה, מוציאים מהתנור ומקררים בתוך התבנית.
5. מכינים את המילוי: ממיסים את השוקולד וקרם הקוקוס במיקרוגל או על באן מרי. מוסיפים מלח ומערבבים לתערובת חלקה.
6. יוצקים את המילוי לתוך הקלתיות שבתבנית ומעבירים לקירור במקרר ל-30 דקות לפחות.
7. מחלצים את הטארטים מהתבנית ומגישים.