• גודל גופן

אורז דביק בחלב קוקוס ומנגו

אורז דביק בחלב קוקוס ומנגו

6 סועדים

מצרכים

1/2 כוס אורז דביק, להשרות כ- 5 שעות במים רגילים

1 קופסא קרם קוקוס 400 מ"ל CHAOKOH

15 כפות סוכר

קורט מלח

1 מנגו בינוני טרי

אופן הכנה

מנקים את האורז לאחר השרייתו, מרתיחים מים בסיר קוסקוס,

בחלק העליון של הסיר מפזרים את האורז הדביק,

מכסים במכסה ומאדים כרבע שעה עד 20 דקות, לאחר 10 דקות יש להפוך את האורז פעם אחת.

מבשלים את חלב הקוקוס עם הסוכר והמלח (יש להקפיד לא להגיע לרתיחה),

מוסיפים את האורז, מבשלים על אש נמוכה כ- 3-4 דקות.

תוך כדי בישול יש לקלוף את המנגו ולחתוך ממנו את הפרי ולהפריד מהגרעין.

מוציאים את האורז משטחים על גבי צלחת ומעטרים במנגו.