טפיוקה עם פירות
בקיץ החם כל מה שצריך זה קינוח מתוק עם פירות. שי-לי ליפא מלמדת אתכם איך להכין קינוח קליל ומהיר הכנה מטפיוקה וקוקוס
מצרכים
מצרכים ל-6 מנות:
1/2 כוס טפיוקה
1 ו-1/4 כוסות (250 גרם) סוכר
4 כוסות (960 מ"ל) מים
1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס מזרח ומערב
להגשה:
קוביות אננס
קוביות מנגו
שבבי קוקוס מסוכר
אופן הכנה
- מביאים לרתיחה טפיוקה, סוכר ומים בסיר בינוני, תוך כדי בחישה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות ללא כיסוי, תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהתערובת שקופה וסמיכה (אם יש גושים מפוררים בעזרת הכף). מוסיפים קרם קוקוס ומערבבים היטב. מעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות.
- מפזרים אננס, מנגו ושבבי קוקוס ומגישים.
מתכון: שי-לי ליפא