מלבי פרווה
מלבי פרווה מקרם קוקוס עם כל התוספות האהובות. קלאסי ונוסטלגי ועם טעם שישלח אתכם הישר לילדות, והוא אפילו טבעוני
מצרכים
מלבי פרווה
1 כוס מים
80 גרם קורנפלור
1 ליטר קרם קוקוס מזרח מערב
80 גרם סוכר לבן
הגשה – תוספות לבחירתכם
1/2 כפית מי ורדים
1/2 כוס סירופ מלבי
1 חופן קוקוס טחון מזרח מערב
1 חופן שבבי קוקוס מזרח מערב
1 חופן פיסטוקים קלופים קלויים קצוצים, או בוטנים
אופן הכנה
- שמים את המים והקורנפלור בקערה קטנה. מערבבים היטב עם מטרפה עד שאין יותר גושי קורנפלור.
- שמים את תערובת המים והקורנפלור, קרם הקוקוס, מי הוורדים והסוכר בסיר קטן.
- מביאים לרתיחה מעל להבה בינונית תוך כדי בחישה. חשוב לערבב טוב תוך כדי הבישול כדי שלא ידבק.
- ברגע שמופיעות בועיות ורואים רתיחה, מנמיכים את האש. מערבבים כך עוד 2 דקות.
- מוזגים את המלבי לצנצנות או כלי הגשה שנבחר. מכסים ומכניסים למקרר ללילה שלם.