• גודל גופן

מלבי פרווה

מלבי פרווה
מלבי פרווה מקרם קוקוס עם כל התוספות האהובות. קלאסי ונוסטלגי ועם טעם שישלח אתכם הישר לילדות, והוא אפילו טבעוני

מצרכים

מלבי פרווה
1 כוס מים
80 גרם קורנפלור
1 ליטר קרם קוקוס מזרח מערב
80 גרם סוכר לבן
הגשה – תוספות לבחירתכם
1/2 כפית מי ורדים
1/2 כוס סירופ מלבי
1 חופן קוקוס טחון מזרח מערב
1 חופן שבבי קוקוס מזרח מערב
1 חופן פיסטוקים קלופים קלויים קצוצים, או בוטנים

אופן הכנה

  1. שמים את המים והקורנפלור בקערה קטנה. מערבבים היטב עם מטרפה עד שאין יותר גושי קורנפלור.
  2. שמים את תערובת המים והקורנפלור, קרם הקוקוס, מי הוורדים והסוכר בסיר קטן.
  3. מביאים לרתיחה מעל להבה בינונית תוך כדי בחישה. חשוב לערבב טוב תוך כדי הבישול כדי שלא ידבק.
  4. ברגע שמופיעות בועיות ורואים רתיחה, מנמיכים את האש. מערבבים כך עוד 2 דקות.
  5. מוזגים את המלבי לצנצנות או כלי הגשה שנבחר. מכסים ומכניסים למקרר ללילה שלם.