סושי פירות ססגוני ומרשים שמכינים רק למי שבאמת אוהבים!
סושי פירות העונה, צבעוני, יפהפה ומגרה שלא תוכלו לעמוד בפניו. מדובר בפינוק אמיתי ומושקע שלא מכינים כל יום – אבל כשמכינים הוא הכי וואו
מצרכים
מצרכים 8-10 רולים
2 כוסות מים רותחים
5 כוסות קוקוס טחון
1 מיכל קרם קוקוס מזרח ומערב
2 אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות פירות חתוכים למקלות קצרים: מה שאתם אוהבים וכעת בעונה. תותים, מנגו, ענבים, קיווי, דובדבנים, נקטרינות, בננות ועוד.
דפי סויה צבעוניים מזרח ומערב
לקישוט
עוד פירות חתוכים
אגוזים מקורמלים
אופן הכנה
- מכניסים לסיר את קרם הקוקוס, המים והאינסטנט פודינג וניל. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב ואז מכבים את האש. מוסיפים פנימה את קרם הקוקוס ומערבבים היטב.
- מעבירים את התערובת לקופסה סגורה ומקררים במשך שעתיים במקרר.
- עוטפים מחצלת סושי בניילון נצמד ומניחים עליה דף סויה צבעוני. בעזרת הידיים מורחים את דף הסויה בשכבה אחידה של תערובת הקוקוס, כך שתכסה את כל הדף.
- מסדרים את הפירות בשורות לאורך כל הדף עם תערובת הקוקוס.
- מגלגלים את ה”סושי” בעזרת המחצלת מהחלק שקרוב אליכם ועד הסוף לרול.
- חותכים כל רול לחצי בעזרת סכין חדה שמרטיבים ומייבשים אחרי כל חיתוך. כל חצי רול חותכים שוב לחצי, ואז שוב לחצי. כך מתקבלות 8 יחידות סושי אחידות בגדלן מכל רול.
- מסדרים את הסושי במגש יפה, ומקשטים בפירות ובאגוזים מקורמלים.