עוגיות שוקולד צ'יפס פרווה
עוגיות חמימות מלאות בנטיפי שוקולד שהן גם טעימות וגם פרווה? אם תרצו – אין זו אגדה. והטריק? שמן קוקוס איכותי שמחליף את מוצרי החלב
מצרכים
- 200 גרם שמן קוקוס
- 3/4 כוס סוכר חום כהה
- 1/2 כוס סוכר לבן
- 1 ביצה
- 2 ו-1/2 כוסות קמח לבן
- 1 כפית סודה לשתייה
- 250 גרם שוקולד צ'יפס
אופן הכנה
- בקערה גדולה טורפים שמן קוקוס, סוכר חום ולבן וביצה.
- מוסיפים קמח וסודה לשתייה ומערבבים עד שנוצר בצק.
- מוסיפים את השוקולד ומערבבים. מעבירים למקרר לשעה.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
- יוצרים עיגולים בקוטר כדור פינג פונג ומניחים, עם רווח של 5 ס"מ, על תבנית תנור עם נייר אפייה.
- אופים בתנור החם במשך 12 דקות. מצננים.
צילום: נמרוד סונדרס