פודינג צ’יה שוקולד עם בננה, קוקוס ושבבי שקדים
גם טבעוני, גם שוקולדי וגם קל כל כך להכנה – מה צריך יותר מזה? פודינג צ'יה שוקולד בניחוח עדין של קוקוס עם בננה ושקדים
מצרכים
פודינג צ'יה
רבע כוס אבקת קקאו
4 כפות סילאן או מייפל
1 קורט מלח דק
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות קרם קוקוס מזרח מערב
שני שליש כוס זרעי צ'יה
הגשה
1 בננה חתוכה לפרוסות
1 חופן קוקוס טחון מזרח מערב
1 חופן גפרורי שקדים או פקאן מסוכר
אופן הכנה
- מערבבים היטב בקערה את הקקאו, הסילאן, המלח ותמצית הווניל לתערובת חלקה ללא גושים.
- מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים היטב. מוסיפים את זרעי הצ’יה ומערבבים שוב.
- מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות (מומלץ לילה שלם).
- מוציאים מהמקרר, מערבבים שוב ומעבירים לכוסות הגשה (במידה והפודינג סמיך מדי, אפשר לדלל אותו עם קרם קוקוס למרקם רצוי).
- מפזרים מעל פרוסות בננה, קוקוס ושקדים ומגישים.