פנקייק קוקוס
כמעט כולם אוהבים לאכול פנקייקים, אבל פנקייק קוקוס כזה עוד לא טעמו והגיע הזמן שיטעמו כי הוא יוצא מעולה !
מצרכים
1 כוס (125 גרם) קמח מלא
1 כוס (140 גרם) קמח לבן
1 שקית אבקת אפייה
2-3 כפות סוכר
קורט מלח
480 מ"ל (2 כוסות) קרם קוקוס מזרח ומערב
2 כפות שמן קוקוס מזרח ומערב
1 ביצה
מעט שמן לטיגון
הגשה:
סירופ מייפל
פירות טריים
אופן הכנה
- שמים בקערת ערבוב את שני סוגי הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח ומערבבים.
- מוסיפים את קרם הקוקוס, הביצה והשמן ומערבבים היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
- מחממים מעט שמן במחבת קטנה עם ציפוי non-stick ויוצקים 2-3 כפות של הבלילה.
- מטגנים במשך דקה, או עד שעל פני הפנקייק מתחילות להופיע בועות קטנות.
- הופכים בעזרת תרווד ומטגנים גם את הצד השני במשך כדקה, או עד להזהבה יפה. מגישים עם סירופ מייפל ופירות טריים.