קינוח פניני טפיוקה ופירות צבעוניים
קינוח בכוסות אישיות שלא צריך לחלוק בכלל – פניני טפיוקה קטנות עם קרם קוקוס קרמי ומתקתק ופירות העונה לבחירתכם!
מצרכים
שלושת רבעי כוס סוכר לבן
1 פחית או 300 מ"ל קרם קוקוס מזרח מערב
1 כפית תמצית וניל
6 כוסות מים רותחים
1 כוס פניני טפיוקה מזרח מערב
4 יחידות פירות טריים לבחירתכם – מנגו, נקטרינה, אגס או מלון
אופן הכנה
- יוצקים לסיר את קרם הקוקוס עם הסוכר ותמצית הווניל. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל 10 דקות. מסירים מהאש ומקררים בצד.
- מביאים לרתיחה בסיר גדול נוסף את המים, מוסיפים את פניני הטפיוקה ומבשלים 15 דקות עד שהן הופכות לשקופות עם נקודה לבנה במרכז.
- מסננים את פניני הטפיוקה מנוזלי הבישול ומעבירים אותן לסיר קרם הקוקוס.
- חותכים כל פרי לחצי. חצי אחד חותכים לקוביות והחצי השני לפרוסות דקות. מחליקים את הפרוסות בעזרת הידיים לצורה מעגלית עד שמתקבל מעין פרח.
- מסדרים בתחתית כל כוס את קוביות הפרי, יוצקים מעל את פודינג הטפיוקה ומעטרים מלמעלה עם הפרח שיצרנו מהפרי. בתאבון!