בתיאבון!
חריימה מושלם ברוטב קארי אדום
פרויקט מיוחד לקראת ראש השנה מביא לכם מגוון מנות חג שיגרמו לסועדים סביב השולחן ללקק את האצבעות. בתיאבון וחג שמח!
מצרכים
7-8 נתחים של דג ים טרי חתוך לפילה או על העצם לפי בחירה.
1 לימון
1/2 כוס שמן
1 כף פפריקה
1 כף פפריקה חריפה
1 כף כמון
2 כוסות מים
2 כפות רסק
1 כפית קימל
50 מל' קארי אדום מקסצ'אפ
אופן הכנה
מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הקימל, הכמון ושני סוגי פפריקה ומטגנים מעט תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לטגן, לאחר שהרסק הופך לכהה מוסיפים את הקארי האדום ולאחר כחצי דקה מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מסדרים את נתחי הדג בתוך הנוזל ומבשלים על אש בינונית כ- 20 דק'. מוסיפים את מיץ הלימון וכוסברה קצוצה ומגישים.