ירקות חמים עם שומשום שחור
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/eastdosq/domains/ewi.co.il/public_html/tm-content/themes/east_west/single-recipes.php on line 13
6 סועדים
מצרכים
כ-600 גרם ברוקולי טרי
מעט ג'ינגר קצוץ
4 שיני שום פרוסות
2 בצלים ירוקים טריים, חתוכים באלכסון
20 יחידות אפונה סינית ארוכה, חתוכה באלכסון
1 גבעול כרשה חתוכה באלכסון
2 כפות שמן
לרוטב:
3 כפות יין לבן
2 כפיות רוטב סויה יאמאסה
1 כפית סוכר
1 כף שמן שומשום מזרח ומערב
1 כפית חומץ אורז מזרח ומערב
מלח, פלפל
כפית קליפת לימון מגורר
לקישוט: 2 כפות שומשום שחור
אופן הכנה
- מרתיחים בסיר מים עם מלח ומבשלים את הברוקולי כ-3 דקות. מוציאים ומניחים בצד.
- מערבבים בקערית את כל החומרים לרוטב.
- ומבשלים 2 דקות.
- מסדרים את הירקות על צלחת הגשה עם הרוטב, מפזרים מעל שומשום שחור ומגישים.