פטריות ומנגולד בקארי אדום
4 סועדים
מצרכים
2 חבילות פטריות שמפיניון שטופות וחתוכות לרבעים
חופן פטריות שיטאקה מושרות במים חמים שעה וסחוטות, חתוכות לרצועות
100 גרם פטריות פונגוס מושרות במים חמים וסחוטות, חתוכות לרצועות
חצי קילו עלי מנגולד / תרד טורקי (עלים בלבד)
3 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל
צ'ילי יבש גרוס
חצי בקבוק רוטב קארי אדום מקסצ'אפ (Maxchup)
1 פחית קרם קוקוס מזרח ומערב
מעט שמן צמחי לטיגון
אופן הכנה
- מחממים שמן במחבת רחבה \ ווק על אש בינונית.
- מוסיפים שום ומטגנים 2 – 3 דקות.
- מוסיפים רוטב קארי אדום וחלב קוקוס, מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות עד להסמכה.
- מוסיפים את הפטריות, מלח ופלפל ומערבבים כ- 10 דק.
- מוסיפים את המנגולד \ התרד ומבשלים כ 5 דקות. מפזרים צ'ילי גרוס ומגישים.