אגרול ממולא עוף מדפי אורז
מצרכים
אגרול
3 כפות שמן קנולה
300 גרם חזה עוף שלם
1/2 כפית מלח דק
1/2 כפית פלפל שחור טחון
1 גזר בינוניקלוף
1/2 פלפל אדום בינוני
1/4 כרוב לבן בינוני
2 שיני שום
3 כפות רוטב צ’ילי מתוק מזרח מערב
1 חבילה דפי אורז מזרח מערב
רוטב
5 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1 חופן עירית קצוצה
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
אופן הכנה
- קוצצים את הירקות למקלות.
- במחבת מחממים 2 כפות שמן על אש גבוהה, מוסיפים את קוביות העוף, המלח והפלפל וצורבים יחד.
- לאחר שהעוף נצרב מכל צדדיו, מוסיפים את כל הירקות יחד ומערבבים במשך 3 דקות.
- שופכים רוטב צ׳ילי מתוק ומערבבים במשך דקה. מכבים את האש ומניחים לעוף להתקרר במשך 10 דקות.
- טובלים את דפי האורז במים פושרים ומניחים על משטח עבודה נקי ורטוב.
- מניחים 2 דפי אורז אחד על השני, מניחים כף ממילוי העוף במרכז השליש התחתון של דף האורז ומקפלים למלבן סגור היטב.
- במחבת מחממים כף שמן על אש בינונית, מניחים את האגרולים וצורבים עד לקבלת צבע שחום בהיר.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית ומגישים עם האגרולים. בתיאבון