חלת בצל עם רטבים פיקנטיים
1 בצל גדול קלוף ושלם
1 חבילה קמח טמפורה מזרח מערב
1 כוס קמח לבן
טיגון עמוק
1 ליטר שמן קנולה
הגשה
1/4 כוס ספייסי מיונז מזרח מערב
1/4 כוס רוטב סרירצ’ה מזרח מערב
מצרכים
- חותכים את הבצל לפרח – חותכים צד אחד ומשאירים את השורש מחובר. יוצרים חתכים בצד הבצל, ופותחים כמו פרח.
- מעבירים את הקמח הלבן לקערה גדולה. מצפים היטב את הבצל בקמח לבן מכל הכיוונים ומסירים שאריות קמח.
- טובלים בקמח הטמפורה, ושוב בקמח הלבן.
- מחממים סיר קטן עם שמן לטמפרטורה של טיגון ומטגנים את הבצל עד שמזהיב.
- מגישים מיד עם הרטבים.
אופן הכנה
- חותכים את הבצל לפרח – חותכים צד אחד ומשאירים את השורש מחובר. יוצרים חתכים בצד הבצל, ופותחים כמו פרח.
- מעבירים את הקמח הלבן לקערה גדולה. מצפים היטב את הבצל בקמח לבן מכל הכיוונים ומסירים שאריות קמח.
- טובלים בקמח הטמפורה, ושוב בקמח הלבן.
- מחממים סיר קטן עם שמן לטמפרטורה של טיגון ומטגנים את הבצל עד שמזהיב.
- מגישים מיד עם הרטבים.