טבעות בצל גבינתיות
סמכו עלינו, טבעות בצל פריכות במילוי גבינה זה להיט! בואו לראות איך מכינים
מצרכים
2 בצלים לבנים גדולים, קלופים
3 פרוסות של גבינה צהובה או מוצרלה
1.5 כוסות קמח
4 ביצים טרופות
2 כוסות פירורי לחם פנקו מזרח ומערב
שמן לטיגון עמוק
הגשה:
¾ כוס מיונז
¼ כוס רוטב טריאקי מזרח ומערב
אופן הכנה
- חותכים את הבצלים לרוחב ל-3 פרוסות עבות, ומפרידים את הפרוסות לטבעות.
- חותכים את הגבינה ל-4 רצועות, כך שרוחב כל רצועה יהיה כרוחב טבעת בצל.
- מסדרים טבעת בצל קטנה במרכז טבעת בצל גדולה יותר, ומכניסים את רצועות הגבינה בין לבין כדי שימלאו את הרווח. ממשיכים עם יתר טבעות הבצל והגבינה ומעבירים למקפיא לשעה.
- מחממים בסיר בינוני שמן לטיגון עמוק. מסדרים את הקמח, הביצים ופירורי הלחם בשלוש קערות נפרדות.
- טובלים כל טבעת בצל בקמח בביצה ובפירורי הלחם, ושוב בביצה ובפירורי הלחם.
- מטגנים בשמן החם עד להשחמה יפה ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מערבבים בקערה את המיונז ורוטב הטריאקי.
- מגישים את טבעות הבצל החמות לצד הרוטב.