• גודל גופן

טיול קטן למקסיקו – סלט ברוטב אבוקדו עם נאצ’וס

טיול קטן למקסיקו – סלט ברוטב אבוקדו עם נאצ’וס
גיחה קלה למקסיקו עם סלט אבוקדו ונאצ'וס עם דיפ שכיף לאכול עם חברים ומשפחה. בדיוק בזמן ליום העצמאות, סלט אבוקדו שישדרג לכם את השולחן

מצרכים

סלט
1/2 ראש כרוב לבן
2 מלפפונים בינוניים
2 גבעולי סלרי
1 תפוח עץ גרני סמיט (ירוק) גדול
רוטב
1 חופן אגוזי קשיו קלויים
1 חופן פטרוזיליה
1 חופן שמיר
7 עלי בזיליקום
1 אבוקדו בינוני
1/2 בצל בינוני
30 מ"ל שמן זית
3 כפות חומץ 5%
מלח דק לפי הטעם
פלפל שחור טחון לפי הטעם
נאצ'וס
2חבילות נאצ’וס מזרח ומערב

אופן הכנה

  1. קוצצים את כל הירקות של הסלט ומעבירים לקערה גדולה.
  2. במעבד מזון מעבדים את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת רוטב סמיך. אם יוצא סמיך מדי אפשר לדלל במעט שמן או מים, תלוי בהעדפה שלכם.
  3. מערבבים את הרוטב עם הסלט ומגישים כשהנאצ׳וס בצלחת שטוחה גדולה כשבמרכזה צלחת עמוקה נוספת ובה הסלט/דיפ. בתאבון.