לביבות תירס תאילנדיות
מצרכים
1 קופסת גרעיני תירס משומרים
2 ביצים
1/3 כוס קמח לבן
1 שן שום
1 כף רוטב סויה יאמאסה
1 כף ממרח קארי אדום
2 גבעולי בצל ירוק
שמן קנולה, לטיגון
אופן הכנה
- במעבד מזון טוחנים מחצית מכמות התירס עם הביצים, הקמח, השום, הסויה וממרח הקארי האדום.
- מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את גרעיני התירס הנותרים.
- קוצצים דק את הבצל הירוק ומוסיפים לתערובת.
- במחבת רחבה מחממים שמן לטיגון חצי עמוק. בעזרת כף גלידה או שתי כפות רגילות יוצקים מעט מהתערובת למחבת ומשטחים. מטגנים משני הצדדים ומוציאים לנייר סופג.