• גודל גופן

נאמס ויאטנמיים קריספיים ממולאים בשר בקר

נאמס ויאטנמיים קריספיים ממולאים בשר בקר

קבלו מתכון מושלם לנאמס ויאטנמיים קריספיים ממולאים בשר בקר, עטופים בירקות רעננים וטריים, שטובלים ברטבים טעימים!

מצרכים

1 חבילת דפי אורז צבעוניים מזרח ומערב

300 גרם בשר בקר טחון פעמיים

צרור בצל ירוק

½ כוס עלי כוסברה

4 כפות רוטב טריאקי מזרח ומערב

½ כפית מלח

ספריי שמן זית

שמן קנולה

 

הגשה

חסה עגולה

עלי כוסברה שטופים

עלי נענע שטופים

שומשום שחור

1 כפית שמן שומשום

¼ כוס רוטב טריאקי מזרח ומערב

¼ כוס רוטב סרירצ'ה מזרח ומערב

אופן הכנה

  1. מכינים את הנאמס: קוצצים את הבצל הירוק והכוסברה. מוסיפים את הבשר הטחון, רוטב הטריאקי והמלח ומערבבים היטב.
  2. בקערה רחבה, שתכיל את דפי האורז, ממלאים מים פושרים.
  3. טובלים דף אורז במים למשך דקה, עד שהוא מתרכך ונעשה גמיש ואז מוציאים ופורסים אותו על מגבת או משטח נקיים.
  4. יוצרים קציצה מוארכת של בשר ומניחים בתחתית הדף. מניחים את הקציצה בצורה אופקית קרוב אלינו ומגלגלים – מקפלים שוליים מהצדדים פנימה וממשיכים בגלגול לקבלת אגרול.
  5. מניחים כל אגרול על צלחת משומנת בספריי שמן (כדי שלא יידבקו לצלחת).
  6. מכינים את השולחן: יוצרים קעריות חסה יפות מעלי חסה שלמים עגולים ומניחים במגש. בקערית אחרת מניחים את עלי הכוסברה ובנוספת את עלי הנענע. גם את הרטבים מסדרים בקעריות לטבילה.
  7. מחממים שמן עמוק בסיר לחום בינוני ומחליקים בזהירות את הנאמס לשמן. מטגנים במחזורים, בכל פעם 4 דקות והופכים באמצע. מוציאים לנייר סופג ומגישים מיד.
  8. מדגימים לאורחים איך אוכלים: מכניסים לתוך עלה חסה אגרול אחד ועשבי תיבול, מזלפים מעט שמן שומשום, מגלגלים את החסה סביב האגרול והירוקים, טובלים בטריאקי או סרירצ'ה ואוכלים. בתיאבון!