נאצ'וס ביתיים עם ספייסי טונה, גבינה וסלסה
גמר ליגת האלופות מתקרב ואין כמו נאצ'וס טוב בשביל לארח את המשפחה והחברים
מצרכים
1 חבילת טורטיות קטנות מזרח ומערב
תרסיס שמן
2 קופסאות טונה, מסוננת
3 כפות מיונז
3 כפות רוטב סיראצ'ה מזרח ומערב
1 כפית שמן שומשום מזרח ומערב
1/4 כפית מלח, או לפי הטעם
100 גרם גבינת מוצרלה/קשקבל מגורדת
סלסה צ'יפוטלה מזרח ומערב
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מתיזים על טורטיות תרסיס שמן, חותכים כל טורטייה ל-8 משולשים, מסדרים את החתיכות על גבי התבנית ואופים 5-6 דקות עד להשחמה יפה.
- מכינים את הספייסי טונה: שמים את הטונה, המיונז, הסיראצ'ה, שמן השומשום והמלח בקערה ומערבבים היטב.
- שמים את הנאצ'וס בצלחת הגשה גדולה, מפזרים מעל את הספייסי טונה, הגבינה והסלסה ומכניסים לדקה למיקרוגל, עד שהגבינה נמסה.
- מגישים מיד.