סלט אטריות שעועית קיצי עם עלים ירוקים ומנגו
מצרכים
מרכיבים לסלט:
- 1 חבילה אטריות שעועית
- 1 זוקיני, חתוך לגפרורים דקים
- 1 גזר, קלוף וחתוך לגפרורים דקים
- 1 חופן עלי רוקט
- 1/2 צרור עלי כוסברה
- 1 מנגו, קלוף וחתוך לקוביות
- 1/2 פלפל צ'ילי חריף (אופציונלי)
מרכיבים לרוטב:
- 1/4 כוס רוטב סויה
- 1 כפית שמן שומשום
- 2 כפות מיץ לימון
- 1 כפית ג'ינג'ר מגורר
- 1-2 כפיות סוכר חום, לפי הטעם
להגשה:
- חופן בוטנים, קצוצים
אופן הכנה
אופן הכנה:
- חולטים את האטריות בהתאם להוראות היצרן.
- מניחים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ומערבבים היטב.
- מסננים את האטריות, מוסיפים לקערה את הזוקיני, הגזר, הרוקט, הכוסברה, המנגו והצ'ילי ומערבבים.
- מוסיפים את הרוטב ומערבבים שוב.
- מפזרים מעל את הבוטנים ומגישים.