סלט טאבולה בסגנון אסיאתי עם רוטב סויה ודבש
דרך חדשה ונהדרת לאכול את סלט הטאבולה שלכם! סלט טאבולה אסיאתי עם רוטב סויה ודבש מעולה וקשיו שמגישים בעלי חסה!
מצרכים
סלט
1 כוס בורגול
1 בצל סגול בינוני קלוף
1 צרור פטרוזיליה
1 חופן נענע
4 גבעולי בצל ירוק
1/2 פלפל צ’ילי אדום או לפי הטעם
רוטב
2 כפות שמן שומשום מזרח מערב
4 כפות מיץ לימון
2 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
2 כפות דבש או סילאן
1/4 כפית מלח דק
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
הגשה
4 עלי חסות אייסברג
עיטור
1 חופן אגוזי קשיו קלויים
אופן הכנה
- מכינים את הבורגול לפי הוראות היצרן ומצננים.
- חותכים את הבצל לקוביות קטנות. קוצצים את עשבי התיבול וחותכים את הפלפל החריף לטבעות. חותכים גס את הקשיו.
- מניחים את כל מרכיבי הסלט בקערה גדולה.
- מערבבים בקערה נפרדת את כל מרכיבי הרוטב לתערובת אחידה.
- יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
- מחלקים את הסלט בין עלי החסה, מפזרים מעל את הקשיו וכמה טבעות הפלפל החריף (לא חובה) ומגישים.