• גודל גופן

סלט טאבולה בסגנון אסיאתי עם רוטב סויה ודבש

סלט טאבולה בסגנון אסיאתי עם רוטב סויה ודבש

דרך חדשה ונהדרת לאכול את סלט הטאבולה שלכם! סלט טאבולה אסיאתי עם רוטב סויה ודבש מעולה וקשיו שמגישים בעלי חסה!

מצרכים

סלט

1 כוס בורגול

1 בצל סגול בינוני קלוף

1 צרור פטרוזיליה

1 חופן נענע

4 גבעולי בצל ירוק

1/2 פלפל צ’ילי אדום או לפי הטעם

רוטב

2 כפות שמן שומשום מזרח מערב

4 כפות מיץ לימון

2 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב

2 כפות דבש או סילאן

1/4 כפית מלח דק

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

הגשה

4 עלי חסות אייסברג

עיטור

1 חופן אגוזי קשיו קלויים

אופן הכנה

  1. מכינים את הבורגול לפי הוראות היצרן ומצננים.
  2. חותכים את הבצל לקוביות קטנות. קוצצים את עשבי התיבול וחותכים את הפלפל החריף לטבעות. חותכים גס את הקשיו.
  3. מניחים את כל מרכיבי הסלט בקערה גדולה.
  4. מערבבים בקערה נפרדת את כל מרכיבי הרוטב לתערובת אחידה.
  5. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
  6. מחלקים את הסלט בין עלי החסה, מפזרים מעל את הקשיו וכמה טבעות הפלפל החריף (לא חובה) ומגישים.