סלט פסטה קר משודרג
מהי המנה המושלמת בעינינו? סלט פסטה קר עם פילה סלמון, ירקות ומלא עשבי תיבול! אתם חייבים להכין גם
מצרכים
מרכיבים ל-2-3 מנות:
1 חבילת פסטה פנה די מרטינו מזרח ומערב
2 חתיכות פילה סלמון בלי עור
2 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון
½ כפית זסט לימון
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
½ בצל אדום, חתוך לחצאי טבעות
1.5 כוסות שעועית ירוקה קפואה, מופשרת
1 מלפפון קטן, חתוך לפרוסות דקות
הגשה:
שמיר קצוץ, או כל עשבי תיבול שאוהבים
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן למצב אל דנטה. מסננים, מתיזים מעט שמן, מערבבים ושומרים בצד.
- ממליחים ומפלפלים את פילה הסלמון, מטגנים במעט שמן כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהוא מחליף את צבעו, ומפרקים לחתיכות קטנות.
- מערבבים בקערית את שמן הזית, מיץ וזסט הלימון, מלח ופלפל.
- שמים בקערת ערבוב גדולה את הפסטה המבושלת, חתיכות הסלמון, הבצל, השעועית והמלפפון, מוסיפים את הרוטב ומערבבים בעדינות.
- מפזרים שמיר ומגישים מיד.
- שומרים בכלי אטום במקרר.