• גודל גופן

קלחי תירס בקרמל חריף

קלחי תירס בקרמל חריף

מחפשים איך לשדרג את קלחי התירס שלכם? אהרוני מפתיע במתכון משגע לקלחי תירס בזיגוג קרמל פיקנטי. מתכון מתוק עם טוויסט אסייתי

מצרכים

2-3 קלחי תירס

 

לקרמל:

4\1 כוס סוכר

כף חמאה

4\1 כוס מים

מעט צ'ילי גרוס

1 כף סויה יאמאסה

1 כף חומץ בלסמי

אופן הכנה

  1. מבשלים את קלחי התירס עד שהם מוכנים.
  2. במחבת מביאים את כל חומרי הקרמל לרתיחה תוך כדי ערבוב.
  3. ממשיכים לערבב עם שהתערובת מסמיכה ומקבלת צבע ענברי.
  4. מכניסים למחבת את התירס ומזגגים היטב מכל הצדדים. מגישים חם.

מתכון: ישראל אהרוני

צילום: ואדים טיוטיונין