קלחי תירס בקרמל חריף
מחפשים איך לשדרג את קלחי התירס שלכם? אהרוני מפתיע במתכון משגע לקלחי תירס בזיגוג קרמל פיקנטי. מתכון מתוק עם טוויסט אסייתי
מצרכים
2-3 קלחי תירס
לקרמל:
4\1 כוס סוכר
כף חמאה
4\1 כוס מים
מעט צ'ילי גרוס
1 כף סויה יאמאסה
1 כף חומץ בלסמי
אופן הכנה
- מבשלים את קלחי התירס עד שהם מוכנים.
- במחבת מביאים את כל חומרי הקרמל לרתיחה תוך כדי ערבוב.
- ממשיכים לערבב עם שהתערובת מסמיכה ומקבלת צבע ענברי.
- מכניסים למחבת את התירס ומזגגים היטב מכל הצדדים. מגישים חם.
מתכון: ישראל אהרוני
צילום: ואדים טיוטיונין