• גודל גופן

קריספי רייס עם טונה ואבוקדו בטוסטר

קריספי רייס עם טונה ואבוקדו בטוסטר
קריספי רייס עם טונה ואבוקדו בטוסטר. אל תזרקו שאריות של אורז! תכינו מהם קריספי רייס בטוסטר בקלי קלות ובעשר דקות עבודה

מצרכים

קריספי רייס
1 כוס אורז לבן מבושל
1 קופסת שימורים טונה במים
1/2 כפית שמן שומשום טהור מזרח מערב
2 כפיות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1/4 כפית רוטב סרירצ’ה מזרח מערב
1 כף גדושה מיונז
1 אבוקדו בינוני פרוס דק
קישוט
1 פלפל צ’ילי אדום קטן פרוס
1 צרור עירית קצוצה
1 קורט שומשום שחור ולבן מזרח מערב
2 כפות מיץ לימון

אופן הכנה

  1. על נייר אפייה בטוסטר מניחים תלוליות של אורז מוכן וסוגרים את הטוסטר למשך 3 דקות.
  2. בזמן שהאורז בטוסטר מכינים את הטונה – מערבבים קופסת שימורים של טונה יחד עם שמן שומשום טהור, רוטב סויה, סרירצ’ה ומיונז.
  3. פורסים אבוקדו דק ויוצרים צורה של עיגול.
  4. לאחר שהקריספי רייס מוכן מוציאים אותו ומצלחתים את המנה – שכבת אורז, שכבת אבוקדו וטונה.
  5. מקשטים בצ’ילי אדום, עירית, שומשום ומיץ לימון. בתאבון!