סנדוויץ’ רוסטביף סינטה

אין כריך טעים כזה! סנדוויץ' רוסטביף סינטה עם בצל מוחמץ (כל כך קל להכנה), מלפפון חמוץ ורטבים מעולים. הכי מפנק והכי סוגר פינה
מצרכים
רוסטביף סינטה
1.5 ק"ג סינטה
5 כפות רוטב צ’ילי מתוק סרירצ’ה מזרח מערב
3 כפות רוטב טריאקי מזרח מערב
2 כפיות מלח גס
1 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית
בצל מוחמץ
3 בצלים סגולים בינוניים פרוסים
6 כפות חומץ 5%
1 כפית מלח דק
1 כפית פלפל שחור שלם
1/2 פלפל צ’ילי ירוק בינוני פרוס
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק סרירצ’ה מזרח מערב
סנדוויץ'
8 פרוסות לחם מחמצת
8 עלי חסה רומית
4 מלפפונים חמוצים בינוניים פרוסים
4 כפות מיונז
4 כפות חרדל דיז’ון
אופן הכנה
- מכניסים את כל מרכיבי הבצל מוחמץ לצנצנת, מערבבים, מוסיפים מים חמים עד כיסוי ומכניסים למקרר.
- מוציאים את הסינטה מהמקרר שעה לפני ההכנה עד להגעה לטמפרטורת החדר, צורבים את הסינטה במחבת חמה עם מעט שמן זית מכל הצדדים.
- מוסיפים רוטב צ’ילי מתוק סריראצ׳ה, רוטב טריאקי, מלח ופלפל ומורחים מכל הצדדים, מעבירים את הנתח לרשת צלייה ומתחת שמים תבנית.
- מכניסים את הסינטה לתנור על 180 מעלות חום עליון תחתון למשך 30-35 דקות.
- מומלץ לשים מד טמפרטורה ולוודא שמגיע ל53-55 מעלות כדי להגיע למידת עשייה מדיום.
- מוציאים את הנתח מהתנור ומניחים למשך 10 דקות לפני הפריסה.
- פורסים את הנתח דק דק.
- קולים 2 פרוסות לחם מחמצת על מחבת, מורחים חרדל ומיונז, מניחים פרוסות מלפפון חמוץ, בצל מוחמץ והרבה רוסטביף, מוסיפים עוד מרוטב הצ’ילי המתוק סריראצ’ה, מסיימים עם עלה חסה ופרוסת לחם נוספת. בתיאבון!