• גודל גופן

קוביות סלמון חמוץ חריף

קוביות סלמון חמוץ חריף
מכירים עוף חמוץ מתוק? אז סלמון חריף מתוק! מנה קלילה וכיפית עם קיק מדליק של טעם חריף מתוק שיגרום לכם להתמכר בכל ביס מחדש

מצרכים

סלמון
500 גרם פילה דג סלמון ללא עור, חתוך לקוביות
טמפורה
1 כוס קמח טמפורה מזרח מערב
1/2 כפית מלח דק
1/4 כפית פלפל שחור טחון
רוטב
1/2 כוס רוטב טריאקי מזרח מערב
1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוק סרירצ’ה מזרח מערב
2 שיני שום כתוש
מיץ מחצי לימון
הגשה
1 חופן חטיף אצות מיובשות קצוצות מזרח מערב

אופן הכנה

  1. מערבבים את קמח הטמפורה עם המים לפי הוראות היצרן.
  2. מוסיפים מעט מלח ופלפל ומערבבים.
  3. מכניסים לתערובת הטמפורה את קוביות הסלמון וכאשר הן מצופות היטב מעבירים אותן למחבת עם שמן חצי עמוק.
  4. מטגנים היטב מכל הכיוונים ומניחים בצד.
  5. במחבת נפרדת שמים רוטב טריאקי, רוטב צ’ילי מתוק סרירצ’ה, לימון, מלח ופלפל. כאשר הרוטב מתחיל לבעבע מוסיפים את קוביות הסלמון ומערבבים עד שהן ספוגות לגמרי ברוטב.
  6. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל הכל חטיף אצות שמשדרג את הטעם.