דגים ברוטב סלסה וורדה
4 סועדים
מצרכים
4 פילטים דג
רוטב סלסלה וורדה –לפי הטעם
1 כף מיץ לימון
1 כף מיונז
1 כף פטרוזיליה
1 כף שום קצוץ
1 כף רוטב סויה יאמאסה
2 תפוחי אדמה חתוכים
יין לבן – לפי הטעם
אופן הכנה
מניחים את הפילט דג מוסיפים מלח, פלפל, סויה יאמאסה ומיץ לימון ומניחים על תבנית. מניחים את תפוח אדמה סביב הדגים ומבשלים בחום של 180ºC למשך 8 עד 10 דקות. מכינים מרינדה רוטב סויה של יאמאסה עם מיונז, שום יין ופטרוזיליה. לקשט את הדג עם הרוטב לפי הטעם.