• גודל גופן

דגים ברוטב סלסה וורדה

דגים ברוטב סלסה וורדה

4 סועדים

מצרכים

4 פילטים דג

רוטב סלסלה וורדה –לפי הטעם

1 כף מיץ לימון

1 כף מיונז

1 כף פטרוזיליה

1 כף שום קצוץ

1 כף רוטב סויה יאמאסה

2 תפוחי אדמה חתוכים

יין לבן – לפי הטעם

אופן הכנה

מניחים את הפילט דג מוסיפים מלח, פלפל, סויה יאמאסה  ומיץ לימון ומניחים על תבנית. מניחים את תפוח אדמה סביב הדגים ומבשלים בחום של  180ºC למשך 8 עד 10 דקות. מכינים מרינדה רוטב סויה של יאמאסה עם מיונז, שום יין ופטרוזיליה. לקשט את הדג עם הרוטב לפי הטעם.