חזה עוף ברוטב אסיאתי משלושה מרכיבים

ארוחת צהריים אסיאתית מהירה במינימום של עבודה ומרכיבים! חזה עוף עסיסי ברוטב צ'ילי מתוק סרירצ'ה וקרם קוקוס עם אטריות אורז נפלאות
מצרכים
חזה עוף
7 יחידות פילה עוף או חזה עוף חתוך לרצועות
1 כוס רוטב צ’ילי מתוק סרירצ’ה מזרח מערב
1 כוס קרם קוקוס מזרח מערב
1/2 כפית מלח דק
1/2 כפית פלפל שחור טחון
הגשה
1 חופן שומשום שחור מזרח מערב
1/2 חבילה אטריות אורז בעובי 3 מ”מ מזרח מערב מוכנות על פי הוראות היצרן
אופן הכנה
- צורבים במחבת עם מעט שמן את חזה העוף עד שהוא עשוי ומוציאים אותו לצלחת.
- מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב ושופכים למחבת.
- לאחר 5 דקות מחזירים למחבת עם הרוטב את חזה העוף למשך 7 דקות בערך (לא יותר מדיי על מנת שהחזה לא יתייבש, אם מדובר בפילה עוף זה בסדר לצרוב יותר זמן).
- מעבירים לצלחת הגשה עם אטריות אורז ומוסיפים מעל העוף את הרוטב.
- מוסיפים מלמעלה בצל ירוק/שומשום שחור. בתיאבון!