• גודל גופן

חזה עוף ברוטב אסיאתי משלושה מרכיבים

חזה עוף ברוטב אסיאתי משלושה מרכיבים
ארוחת צהריים אסיאתית מהירה במינימום של עבודה ומרכיבים! חזה עוף עסיסי ברוטב צ'ילי מתוק סרירצ'ה וקרם קוקוס עם אטריות אורז נפלאות

מצרכים

חזה עוף
7 יחידות פילה עוף או חזה עוף חתוך לרצועות
1 כוס רוטב צ’ילי מתוק סרירצ’ה מזרח מערב
1 כוס קרם קוקוס מזרח מערב
1/2 כפית מלח דק
1/2 כפית פלפל שחור טחון
הגשה
1 חופן שומשום שחור מזרח מערב
1/2 חבילה אטריות אורז בעובי 3 מ”מ מזרח מערב מוכנות על פי הוראות היצרן

אופן הכנה

  1. צורבים במחבת עם מעט שמן את חזה העוף עד שהוא עשוי ומוציאים אותו לצלחת.
  2. מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב ושופכים למחבת.
  3. לאחר 5 דקות מחזירים למחבת עם הרוטב את חזה העוף למשך 7 דקות בערך (לא יותר מדיי על מנת שהחזה לא יתייבש, אם מדובר בפילה עוף זה בסדר לצרוב יותר זמן).
  4. מעבירים לצלחת הגשה עם אטריות אורז ומוסיפים מעל העוף את הרוטב.
  5. מוסיפים מלמעלה בצל ירוק/שומשום שחור. בתיאבון!