טרטר סלמון, אבוקדו וטריאקי
4 סועדים
מצרכים
400 גרם פילה סלמון טרי ללא עור ועצמות חתוך לקוביות של 1X1 ס"מ
3 יחידות אבוקדו בשל קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 בצל סגול בינוני קצוץ דק
חצי צרור כוסברה טרייה קצוצה
1 כף שמן שומשום
1 כף שמן צ'ילי מזרח ומערב
3 כפות סויה מתוקה מקסצ'אפ (Maxchup)
2 כפות טריאקי מקסצ'אפ (Maxchup)
2 כפות מיץ לימון
מלח ופלפל
אופן הכנה
מערבבים את הסלמון, האבוקדו, ואת הבצל.
מתבלים בכל שאר המרכיבים ומערבבים בעדינות.
מסדרים מעט מהטרטר בצלחת ומפזרים כוסברה קצוצה.