כנפיים בציפוי נאצ’וס
בזכות הציפוי של הנאצ'וס תקבלו כנפיים פריכות מפוצצות בטעם. מסוג המתכונים שאי אפשר להפסיק לאכול, אתם חייבים להכין אותן בבית! בתאבון
מצרכים
כנפיים
1 ק"ג כנפי עוף
מרינדה
4 ביצים M
3 כפות קמח לבן
3 כפות קורנפלור
1/2 כפית אורגנו יבש
1/4 כפית ג’ינג’ר טחון
1 כפית מלח דק
1/2 כוס קרם קוקוס מזרח מערב
ציפוי
1 כוס קמח לבן
2 שקיות נאצ’וס מקמח תירס מזרח מערב
טיגון עמוק
1.5 ליטר שמן קנולה
אופן הכנה
- מערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה ומערבבים עד לאיחוד.
- מכניסים את כנפי העוף לקערת המרינדה ושמים כשעתיים במקרר.
- טוחנים 2 שקיות נאצ’וס במעבד מזון בפולסים.
- לאחר כשעתיים מוציאים את העוף מהמקרר, טובלים בקערת הקמח ואז בבלילת המרינדה ולבסוף בנאצ’וס.
- מטגנים 8 דקות בשמן עמוק בטמפרטורה של 170 מעלות.