• גודל גופן

עלי חסה ממולאים

עלי חסה ממולאים

2 סועדים

מצרכים

200 גרם בשר טחון

80 גרם פטריות שמפיניון פרוסות לפרוסות דקות

70 גרם ערמוני מים פרוס לפרוסות דקות

70 גרם גזר פרוס לפרוסות דקות

כף שום כתוש

10 עלי חסה

 

למרינדה: 2 כפיות רוטב סויה יאמאסה

1 וחצי כפיות עמילן תירס

2 כפות מים כף שמן

 

לתיבול:

2 כפות רוטב הויסין של Pun Chun

אופן הכנה

1. יש לשטוף את עלה החסה ולייבשם היטב.

2. מחממים מחבת עם שתי כפות שמן ומטגנים את הבשר והשום, מוסיפים את הגזר והפטריות ומטגנים כשתי דקות, להוסיף שתי כפות רוטב של Pun Chun וערמוני המים ולבשל היטב.

3. מניחים שני עלה חסה על צלחת ומניחים במרכז העלה כף מן התבשיל.