עלי חסה ממולאים
2 סועדים
מצרכים
200 גרם בשר טחון
80 גרם פטריות שמפיניון פרוסות לפרוסות דקות
70 גרם ערמוני מים פרוס לפרוסות דקות
70 גרם גזר פרוס לפרוסות דקות
כף שום כתוש
10 עלי חסה
למרינדה: 2 כפיות רוטב סויה יאמאסה
1 וחצי כפיות עמילן תירס
2 כפות מים כף שמן
לתיבול:
2 כפות רוטב הויסין של Pun Chun
אופן הכנה
1. יש לשטוף את עלה החסה ולייבשם היטב.
2. מחממים מחבת עם שתי כפות שמן ומטגנים את הבשר והשום, מוסיפים את הגזר והפטריות ומטגנים כשתי דקות, להוסיף שתי כפות רוטב של Pun Chun וערמוני המים ולבשל היטב.
3. מניחים שני עלה חסה על צלחת ומניחים במרכז העלה כף מן התבשיל.