• גודל גופן

פשטידת אטריות תרד וגבינות

פשטידת אטריות תרד וגבינות
זו לא עוד פשטידת אטריות, זו פשטידת אטריות תרד עם גבינות ותרד טרי שתשאיר את האורחים שלכם ללא מילים! רבע שעה עבודה ולתנור

מצרכים

300 גרם עלי תרד
2 כפות שמן זית
4 ביצים M
200 גרם אטריות עם תרד מזרח מערב
100 גרם גבינה צהובה 28% מגורדת
50 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
250 גרם קוטג’
200 מ"ל שמנת מתוקה 38%
100 מ"ל שמנת חמוצה 15%
2 שיני שום כתוש
1 כפית מלח דק
1/2 כפית פלפל שחור טחון

אופן הכנה

  1. בסיר על אש בינונית שמים שמן זית ותרד ומערבבים עד שהתרד מצטמצם.
  2. מסננים את התרד מהנוזלים וטוחנים \ קוצצים במעבד מזון.
  3. מכינים את האטריות לפי ההוראות על גבי האריזה. לאחר בישול וסינון מעבירים לקערה \ תבנית, מוסיפים את כל שאר המצרכים ומערבבים לאיחוד.
  4. מחממים תנור ל180 מעלות חום עליון תחתון ומכניסים את הפשטידה לאפייה של 45 דקות או עד הזהבה.
  5. מוציאים, מצננים מעט ואוכלים בהנאה. בתיאבון