• גודל גופן

רולים עם רצועות בקר על בסיס טורטיה

רולים עם רצועות בקר על בסיס טורטיה

מכינים על האש בבית? לכו על רולים מטורטיות עם רצועות בקר וירקות ברוטב טריאקי מושלם!

מצרכים

מרכיבים ל-4 מנות:

1 חבילת טורטיות בינוניות

2-3 כפות שמן

1 בצל בינוני, חתוך לחצאי טבעות

3-4 שיני שום, קצוצות

1 ס"מ שורש ג'ינג'ר, קצוץ

½ פלפל צ'ילי, קצוץ (אופציונלי)

500 גרם בשר בקר, חתוך לרצועות דקות

5 כפות רוטב סויה

2 כפות רוטב טריאקי

2 כפות חומץ אורז

½ כפית פלפל שחור

¼ כפית קינמון

הגשה:

רוטב טריאקי

1 בצל סגול קטן, חתוך לטבעות דקות

1 מלפפון, חתוך לפרוסות דקות

עלי כוסברה

אופן הכנה

  1. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל, השום, הג'ינג'ר והצ'ילי, מערבבים ומטגנים תוך ערבוב עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את רצועות הבקר, מערבבים ומטגנים תוך ערבוב עד שהבשר מתחיל להחליף את צבעו. ממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות.
  3. מוסיפים את הסויה, הטריאקי, החומץ, הפלפל והקינמון ומערבבים היטב. ממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות, עד שהבשר רך וכל הטעמים מתאחדים. טועמים ובמידת הצורך מתקנים את הטיבול.
  4. מרכיבים את הרולים: פורסים טורטייה על משטח העבודה ומורחים במרכז מעט רוטב טריאקי. שמים מעליו בנדיבות את רצועות הבקר, פרוסות בצל, מלפפון ועלי כוסברה ומגלגלים לרול.
  5. מגישים רולים שלמים או חותכים חצי-חצי.