שניצל כמו במסעדה
שניצל כמו שמגישים במסעדות
מצרכים
מצרכים ל-5 מנות:
- 4 ביצים
- 1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק מזרח ומערב
- 1 כפית מלח
- 5 חזה עוף, משוטח לשניצל
- 1 כוס קמח, לציפוי
- 1 שקית פירורי פנקו
לטיגון:
- 1 ליטר שמן קנולה
להגשה:
- 3 כפות מיונז
- 1 כף רוטב צ'ילי מתוק מזרח ומערב
אופן הכנה
- בקערה קטנה או בכוס של הבלנדר טוחנים בעזרת בלנדר מוט את הביצים עם רוטב הצ'ילי המתוק והמלח. מעבירים לצלחת מעט קעורה.
- שמים את הקמח בצלחת שטוחה אחת, ואת פירורי הפנקו בצלחת אחרת.
- מצפים כל חזה עוף בקמח, ביצים ופירורי פנקו ומהדקים היטב.
- מחממים שמן לטיגון במחבת רחבה, ומטגנים את השניצלים משני הצדדים עד שהם מזהיבים. מוציאים לנייר סופג.
- בקערית קטנה מערבבים את המיונז עם רוטב הצ'ילי המתוק ומגישים לצד השניצלים.
מתכון: משה שגב